S.NNE & MAAIK

pop-up de creatieve klas
maandag avond 19 – 21 hr
Van Hallstraat 93

we zetten scherp waar beweging mag komen
—-
in het fundament van jezelf en je bedrijf

onderzoek en experimenteer met je visie en gevoel,
leer en verbindt met elkaar

Onder begeleiding van Maaike van Selm en Sanne Jansen: de creatieve klas. Maaike begeleidt je om je visie scherp te zetten en je creativiteit aan te wakkeren. Sanne stemt af op de emotionele dynamiek die ontstaat, om op persoonlijk niveau te spiegelen waar je transparanter met jezelf en je bedrijf kan staan.

Het is een les waarin we onderzoeken en experimenteren met de inhoud en strategie van je onderneming. We doen dit in de groep om te leren van elkaar en de overlappende thematieken verder uit te diepen.
We geven (elkaar) feedback en je gaat aan het einde van de avond met nieuwe inzichten naar huis.
Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van deze processen. Sanne werkt op emotioneel en mentaal niveau, zowel individuen als in groepsverband. Maaike werkt inhoudelijk en procesmatig in het begeleiden van innovatietrajecten van start-ups en corporates. Onze gedeelde missie is om beweging te creëren in de wereld vanuit helderheid, focus en humor.

Afgelopen jaar hebben wij dicht naast elkaar gestaan in grote persoonlijke en ondernemende processen. Een ontwikkeling die we beiden doormaken om onze missie te verwezenlijken.

Ben je nieuwsgierig? Kom met ons ontdekken.

kom je dansen op de rand van de vulkaan
#movewithpurpose #bondgenoten

for the shakers & the movers
let’s untangle the madness

Contact

inschrijven kan via Whatsapp
limited spots – per les 5 mensen


@snnejansen
@studiomikmaq