ONTMOET

aanbod | home | reizen

Mijn naam is Sanne Jansen en ik stel me graag verder aan je voor met mijn beweegredenen waarom ik doe wat ik doe.

Ik beweeg veelal met een verwonderde blik door de dag, vol fascinatie voor ons mens-zijn en ons voelbare welzijn. Daarbij richt ik me op hoe onze gevoelswereld, emoties en gedachten een plaats krijgen in dat wat we zijn.

Na diverse soorten werkervaring binnen de fysiotherapie besloot ik in het zelfstandig ondernemerschap te stappen, en startte ik in volle glorie mijn bedrijf in 2021. Mijn visie op gezondheid kon ik in eerdere functies niet voldoende kwijt, waar ik wel voldoende in zag en beoefende om deze stap voor mezelf te maken.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkervaring dan vertel ik je daar met liefde meer over (in persoon/per telefoon/oid), of neem een kijkje op mijn Linkedin pagina.

Mijn verdere fascinatie voor het menselijk lichaam is ooit begonnen bij een probleem in mijn eigen gezondheid, een diagnose met de ziekte van Crohn.

De taal waarin mijn lichaam sprak was mij toen nog vreemd, maar ik wilde begrijpen wat er gaande was. Vanuit daar onderzocht ik veel in de emotionele en energetische verbinding met het fysieke lichaam. Uiteindelijk zorgde dit voor meer fysieke vrijheid, begon ik mij fijner en gezonder te voelen in mijn lichaam en voel ik al sinds een lange tijd geen resonantie meer met het ziek zijn.

Deze weg heeft veel leergierigheid aangewakkerd, om te ontdekken wat er naar boven kwam en te begrijpen waarom het was zoals het was. Dat maakt dat ik de ander nu op een veelzijdig vlak kan ondersteunen en begrijpen in zijn/haar proces.

Op het energetisch gebied ontstaat er steeds meer helderheid in dat wat er mogelijk is om de ander verder in genezing te helpen. De helderheid waarin ik kan luisteren en fysiek voelen in dat wat er in je lichaam speelt, is een kracht die zich steeds meer ontvouwt en ontwikkeld.

Als laatste heeft dansen een grote rol in mijn leven, dit is een passie en mijn manier om de vrijheid in mijn lichaam en moment te ervaren.

Wieweet tot snel, ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Lieve groet, Sanne

Wat mag je verwachten tijdens een behandeling?

In mijn werk raak ik verwonderd als jij jezelf toelaat om te erkennen en durft te voelen wat er allemaal in je leeft, in je speelt. Daarbij hoop ik helderheid te ontlokken en beweging te brengen in datgene dat eerder niet gezien werd.
Ik zal je volledig begeleiden in dat proces.

contact


Heb je interesse om samen aan de slag te gaan?

Ik begin binnenkort weer. Je mag mij vrijblijvend berichten, en dan laat ik je persoonlijk weten wanneer ik mijn praktijk weer heropen.

let’s connect

Bereikbaar via telefoon of whatsapp op; +31202157383

Of volg mij via Instagram @s.nnejansen