ERVAAR

ONTMOET | HOME | GROEPSREIZEN

Facilitator voor dat wat leeft in je eigen natuur

Mijn behandelingen zijn gericht op het her-verbinden en samenbrengen van je gevoelswereld, de fysieke klacht en je alledaagse leven.

De essentie

De behandeling is aardend-, ruimte- en helder gevend. Je ervaart de belichaming van je eigen gevoel in je lijf, om vanuit daar met helderheid en aandacht naar dat te kijken wat speelt voor jou in je leven.

Samen reizen we door jouw binnenwereld in een vorm van meditatie en ontspanning. Hierin komen we op een dieper niveau van inzicht en healing. Ik sta naast je om te begeleiden in dat proces, met volledige transparantie.

Welke diensten bied ik aan?


Traject of losse behandelsessies

60/75 min | €85,- | 3 sessies €245,- | 5 sessies €395,-
Wil je aan de slag met het begrijpen en doorvoelen van de signalen van je lichaam?

In deze behandelingen worden diverse facetten van het leven aangeraakt; hoe kunnen wij als mens meer ruimte maken in het leven, om het leven anders te doorvoelen. De behandeling omvat een healing en het bespreken van de vraagstukken/onhelderheid waarmee je begeleiding wenst.


Massage

45 min | €50,-
Heb je behoefte aan ontspanning? Deze massage brengt je lichaam en hoofd tot rust. Mocht er een andere plek om meer aandacht vragen, kan hier de massage op afgestemd worden.

Groepsreis voor bezielde avonturiers

Groepsreis voor 4 mensen | 3 dagen | kamperen
Samen reizen, gericht op lichaamswerk en het avontuurlijke van reizen. Een reis om te delen & te vieren, ga je mee? *nieuwe informatie volgt eind 2022
Hier lees je meer informatie

DE SESSIE

Waar kan ik bij helpen?

  • het begrijpen en leren omgaan van langdurige of terugkerende fysieke pijn in je lichaam, spijsverteringsklachten en/of burn-out verschijnselen
  • belichaming van je gevoel en het mens-zijn
  • het zuiver(der) in contact staan met je ziel en levensverlangen
  • een groter proces in blijvende verandering en vernieuwing van, en voor jezelf

Wat mag je verwachten?

  • rust en helderheid in je klacht of hedendaags conflict
  • ervaren hoe het is om met aandacht in je lichaam te zijn en je eigen belichaming kracht toe te zetten
  • wat het betekent voor jou om eigen leiderschap over je leven te pakken
  • vertrouwen krijgen en leren begrijpen welke invloeden dit heeft op je leven
  • je ziet mogelijkheden in de onhelderheid van dat wat aanwezig is, en maakt ruimte en vernieuwing om beweging te brengen in dat wat vast zit

Wat als ik de afspraak wil wijzigen?

De afspraak kan tot 24u van te voren worden verzet, daarna/anders wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Wordt het vergoed?

Mijn behandelingen worden deels vergoed bij de zorgverzekeraar, mocht je fysiotherapie in je pakket hebben.

Waar en wanneer ben je werkzaam?

Zie hier mijn werkdagen en locaties, of kijk in mijn online kalender voor het boeken van een afspraak. Mocht er geen beschikbaar moment voor je tussen staan, weer vrij om mij te benaderen voor eventueel andere mogelijkheden.

Mijn zienswijze laat zich moeilijk omschrijven, aangezien het per individu verschilt wat nodig is. In een notendop werk ik als lichaamsvertaler.

Ik zie dat een ieder van ons een ander verhaal draagt, en de oplossing naar vermindering van je klachten dus ook verschilt van mens tot mens. In dat stuk mag je je eigen waarheid vinden. Je eigen lichaam beter leren begrijpen, kan daar een onderdeel van zijn.

Ik ontmoet je graag wanneer je meer wilt leren begrijpen over de verbinding met je eigen lichaam, en de connectie met je klachten.

TESTIMONIALS

Selina, 27

Ik heb mijn behandeling bij Sanne als enorm ontspannen er heel inzichtvol ervaren. Sanne kan moeiteloos verbanden leggen tussen hoe de fysieke staat in het nu verbonden is aan het verleden. Een behandeling bij haar voelt als een prachtige reis door het lichaam en tegelijkertijd door het verleden. Het heeft mij inzicht gegeven hoe gedrag uit het verleden invloed heeft op mijn huidige klachten en hoe ik zelf deze klachten deels in stand blijf houden door dit oude gedrag.

Echt een aanrader als je opzoek bent naar de diepere oorzaak van je klachten!

Nathalie, 36

Ik kan het alleen maar ‘beschrijven’ aan de hand van hoe ik mij voel -voor- een sessie en -na- een sessie. Van te voren ben ik vaak wat gestresst, zit ik in mijn hoofd. Maar na de sessie bevind ik mij echt even -in mezelf-. Dat is het proces wat ik met Sanne aanga, meer deze ruimte opzoeken. Ik heb al jaren pijn in mijn schouder, waar ik soms met heftige pieken te maken heb van pijn. Die pieken zijn steeds minder aan het worden. Het is daarin niet alleen pijnbestrijding maar ook echt naar de kern van mijn pijn gaan en van Sanne leren hoe ik daarmee mag omgaan.

Ontzettend dankbaar voor dit proces en mezelf dit te gunnen.

Maaike, 29

In het dagelijks leven, ervaar/ervoer ik regelmatig een wirwar van gevoelens, gedachtes en emoties – zonder de tijd en ruimte om uit te zoeken, wat en waarom dat is. Helaas mét de bijkomende stroperigheid van verwarring. In de sessies met Sanne duiken we samen de wirwar in – die zij helder waarneemt en terug geeft. Wat gehoord en gezien wilt worden, wordt gehoord en gezien. Wat en waarom er speelt, wordt helder. En zo loop ik uitgeruster en scherper naar buiten.

Meer rust in m’n lichaam, mijn gedachtes en gevoel. En daarmee: meer ruimte om het leven puur te beleven – en verlangen we dat niet allemaal?

contact

Neem gerust contact op om te zien of ik de persoon ben die je de nodige ondersteuning kan bieden.


Werkzaam in mijn praktijk op woensdagen in Alphen aan den Rijn. Elke vrijdag in Amsterdam bij Mahara Holistic Lifestyle.

De foto’s zijn gemaakt door Francis Voorn – Framed by Fran, zie haar instagram om meer van haar werk te bewonderen.

Let’s connect

Bereikbaar via telefoon of whatsapp op; +31202157383

Of volg mij via Instagram @s.nnejansen